Хотел Нона 3*

Хотел Нона 3*
Код на оферта:
3322

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 нощувки

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 63 лв.
Програма

 Ранни записвания за лято 2022

-20 % отстъпка от цените в таблицата за резервации до 28.02.22
при минимален престой  5 нощувки

Настаняване

лято 2022 ALL

пик
02.07-24.08. 

висок
22.06-01.07
25.08-06.09 

среден
08.06-21.06
07.09-13.09
 

краен
до 07.06

от 14.09

легло в двойна стая море

141 лв.

118 лв.

84 лв.

63 лв.

единично настаняване 

184 лв.

153 лв.

110 лв.

81 лв.

наем едноспален апартамент
макс 2 възр. +2 деца до 11.99

341 лв.

296 лв.

247 лв.

219 лв.

наем на двуспален апартамент
макс 4 възр+ 1 дете до 11.99г 

524 лв.

471 лв.

337 лв.

246 лв.

Цените са на човек за двойна стая и наем на апартамент  и включват: 

нощувки на база All inclusive, ползване на открит басейн, 1 чадър и 2 шезлонга на плажа, считано от 3-ти ред откъм морето до плажната алея (до изчерпване на наличните), безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 
Чадър и шезлонг на 1-ви и 2-ри ред до водата са заплащат на място по цената, обявена на плажа на сезона.

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.
Цената за едноспален апартамент е за максимално настаняване на 2 възрастни и 2 деца до 11.99 години. При настаняване на 3 възрастен се доплаща за изхранване 45 лв на ден. 
Цената за двуспален апартамент е за максимално настаняване на 4 възрастни и 1 дете до 11.99 години. При настаняване на 5-ти  възрастен се доплаща за изхранване 45 лв на ден. 

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

 

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки

Информация за хотела
Хотел Нона е разположен на самия морски бряг, в непосредствена близост до природен резерват "Балтата" и на 500 м от централната част на Албена. Хотелът представлява 10 етажна сграда, която впечатлява със своята терасовидна aрхитектура.
Хотелът представлява 10 етажна сграда, с 3 асансьора, стаи за пушачи и непушачи. Стаите са съвременно обзаведени. Гостите на хотела ползват безплатно басейн за деца и възрастни в съседния хотел"Елица", на тяхно разположение са ресторант, бар, паркинг, детска площадка. На плажа пред хотела, както и на басейна на хотел "Елица" на всяка стая се полагат по 2 безплатни шезлонга и 1 чадър. Междинното хранене се осъществява на снек-бар "Елица".
Удобства / Комфорт в стаите
Всички стаи са комфортно обзаведени и оборудвани с душ или вана, климатик, телефон, кабелна телевизия, сешоар, бюро, огледало и мини бар. Една част от стаите са с изглед към резерват „Балтата", останалата са с морски изглед. Домашни любимци се допускат след предварително запитване и определени условия. Настаняването е след 14.00ч., освобождаването на стаите до 12.00ч.
  • Стаи с морски изглед:(около 15 кв. м) - уютно и комфортно обзаведени с неповторима панорамна гледка към морето. По голямата част от стаите разполагат с две стандартни единични легла и разтегателен диван или едно френско легло тип спалня и едно единично легло. Някои от стаите са с междинна врата и двуетажни легла. Максимално настаняване на семейства: 3 възрастни и 1 дете или 2 възрастни и 2 деца.
  • Двустаен апартамент(50 кв. м)- универсална комбинация от просторни спални и хол, оборудвани с мебели с модерен дизайн. Удивителен морски изглед. Настаняване 4 възрастни и 1 дете. Всички двустайни апартаменти са с морски изглед.
  • Едностаен апартамент (35 кв.м) - състои се от спалня, хол, баня, санитарен възел и тераса с морски изглед. Луксозно обзаведени и позволяващи настаняване на двама възрастни и едно дете или двама възрастни и 2 деца. Всички апартаменти са с морски изглед.
Ресторанти и барове
  • Основен ресторант "Нона":
Закуска - 07.30- 10.00ч.
Обяд - 12.30- 14.30ч.
Вечеря - 18.00- 21.00ч.
Междинно хранене: 11:00 - 16:30 ч Снек бар Елица /топли и студени снаксове, пица, десерти, плодове, сладолед/
  • All Inclusive напитки: Безплатни български алкохолни напитки, наливни безалкохолни напитки, наливни вина, наливна бира, минерална вода, кафе и чай. Вносните алкохолни напитки и коктейлите се заплащат допълнително. Специалните напитки по меню, вносните алкохолни напитки , коктейлите, чипс, Харибо, ядки, бутилирани напитки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
  • Лоби бар - 10.00-23.00
  • Бар басейн Елица - 11:00-22:00
  • Бар ресторант - 10:00-22:00
Услуги
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, анимация, открит басейн, детски басейн, основен ресторант с тераса, Лоби Бар, Снек Бар, Пул Бар, Бар Плаж. Безплатен Wi-Fi във фоайето, лоби бар, стаите и плажа със скорост до 1 Mbps.
От 2015 Албена представя поредица от концерти и спектакли на известни изпълнители на открита сцена през месеците юли и август.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: рент а кар, интернет кът, факс услуги, масаж, такси, обмяна на валута, пране и гладене, интернационална и българска преса, сейф на рецепция /за Ваше удобство и сигурност разполагате със сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа/, високоскоростен безжичен интернет до 6 Мбит/сек.
Спорт и фитнес
Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.
Wellness и Spa
Хотелът е близо до СПА-центровете в хотел "Добруджа" и хотел"Фламинго гранд", оборудвани с модерни съоръжения за рекреация. Центровете предлагат различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури, руска баня, калдариум и много други.
масажно студио в хотела
Развлечения
  • Мексикански ресторант "Текс Мекс"
  • Италиански ресторант "Ти амо"
  • Аржентински бар "Байландо"
  • Нощен клуб "Фламинго Гранд"
  • Панорамен кафе-бар, намиращ се на 15 етаж на хотел "Добруджа"
  • Дискотека "Горски цар"
Плаж
Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира непосредствено пред хотел „Нона”. Предлагат се безплатно 1 чадър, 2 шезлонга на стая на плажа пред хотелите Нона и Елица и на басейна пред хотел Елица. Шалтетата са срещу заплащане. Работното време на водно-спасителната служба е 08.30– 18.00 часа, след което плажът остава неохраняем. Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация. Работното време на басейна е от 08.15 до 18.00 ч., а за периода 01.07-31.08 от 08.15 до 19.00 ч.