Хотел Малибу 4*

Хотел Малибу 4*
Код на оферта:
3325

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 65 лв.
Програма

 

Намаления:

  • 5% отстъпка от цените за резервации до 31.05

Настаняване

лято 2021, ALL

пик
02.07-24.08. 

висок

22.06-01.07
25.08-06.09 

среден

08.06-21.06

07.09-13.09 

краен
до 07.06
от 14.09

легло в двойна стая

138 лв.

112 лв.

85 лв.

65 лв.

единично настаняване

179 лв.

146 лв.

111 лв.

85 лв.

 

Цените са  на човек на ден и включват: 

нощувки на база All inclusive, ползване на открит басейн, чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена (за стая), безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 


Намаления:

Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

ВАЖНО:

Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела. 

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки
Информация за хотела:
Четиризвездният комплекс “Малибу” е рзположен в централната част на курортен комплекс Албена, близо до разнообразие от магазини, ресторанти, барове и други забавления, на 100 м от плажа. Перфектната локация на хотела, разположен между основната търговска алея на комплекс Албена и красивата плажна ивица, го прави еднакво предпочитан за отдих и развлечения. Хотелът се намира сред богата зелена растителност, борови дървета и красиви цветни алеи. Ние не предлагаме на нашите гости просто подслон, а цялостно преживяване и незабравими мигове благодарение на уютната атмосфера, квалифицираният персонал и многобройните развлечения.
Настаняване след 14.00 ч. и освобождаване на стаите до 12.00 ч.
Стаи:
Хотел Малибу разполага с 6 единични и 151 двойни стаи - климатизирани, комфортно обзаведени, с баня и душ, телефон, телевизори с кабелна телевизия, мини-бар(срещу допълнително заплащане), възможност за интернет достъп. Всички стаи имат балкон, част от тях са с гледка към морето. Максимално настаняване: до двама възрастни с две деца или трима възрастни и едно дете. Домашни любимци: с предварително запитване и при определени условия. Настаняването е след 14.00 ч., освобождаването на стаите до 12.00 ч.
  • Стаи "Стандарт" (около 18 кв. м) - Стаите "Стандарт" са уютно обзаведени. Всяка от тях разполага с две стандартни единични легла и канапе или с френско легло тип спалня и канапе, което я прави подходяща за настаняване на максимум 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 1 дете.
  • Стаи "Фамилни" (около 18 кв. м) - Фамилните стаи представляват 2 стандартни, двойни стаи със свързваща врата между тях. Подходящи за семейства с малки деца.
Домашни любимци: с предварително запитване
Удобства:
Комплекс “Малибу” се състои от хотелска част, основен ресторант, четири бара (лоби бар, бар-басейн, бар-ресторант и бар на плажа), външен басейн с детска секция, анимационна зала, амфитеатър и детски клуб. Басейнът на комплекс „Малибу” е заобиколен от неповторима зеленина, което го прави едно вълшебно място за истинска почивка и релаксация. За Вашето спокойствие и сигурност се грижат професионален екип от спасител и отговорник на басейна.
    • Интернет кът
    • Мини-бар
    • Масаж
    • Наем на сейф на рецепция
    • Пране и гладене
    • Рент А Кар
    • Обмяна на валута
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, обмяна на валута, пощенски услуги, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, плажна библиотека, анимация, основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар, пул бар, безплатен Wi-Fi в хотелските стаи, фоайето, лоби бар и плажа със скорост до 1 Mbps.
  • Услуги срещу допълнително заплащане:
Екскурзии, Рент а кар, Спа център, Масаж, Фризьорски салон, факс услуги, пране, гладене, интернационална и българска преса, мини бар. На Ваше разположение са компютри във фоайето на хотела, които може да ползвате срещу допълнително заплащане. Моля обърнете се към рецепция!
Храна, която се изнася от хотелския комплекс се заплаща допълнително!
Специалните напитки по меню, вносните алкохолни напитки, коктейлите, чипс, Харибо, ядки, бутилирани напитки, вина и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
Басейн:
Басейн – Работното време на басейна е от 08.15 до 18.00 часа, а за периода 01.07-31.08. от 08.15 до 19.00 . Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна са безплатни
Wellness и Spa:
Хотелът е близо до СПА центъра в хотел "Добруджа", обновен и оборудван с модерни съоръжения за рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.
Спорт и развлечения:
  • Екскурзии, водни спортове, плажен волейбол, тенис (в близост до хотела има тенис кортове), мини голф, конна езда, гмуркане, футбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк, петанг.
  • Анимация: Изпълнява с е от високо квалифициран екип по 6-дневна програма, подходяща за всички възрасти. Ежедневно се провеждат различни спортни и развлекателни игри. Хотелът разполага с детски клуб, където за най малките ни гости се грижи професионален екип.
Плаж:
Безплатни – 1 чадър, 2 шезлонга на стая. Водноспасителната служба на плажа е с работно време от 08.15 до 18.00часа.След това плажа е неохраняем. Моля спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация.