Хотел Боряна 3*

Хотел Боряна 3*
Код на оферта:
3323

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 нощувки

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 60 лв.
Програма

Настаняване

лято 2021  ALL

пик
02.07-24.08. 

висок

22.06-01.07
25.08-06.09 

среден

08.06-21.06

07.09-13.09 

краен

до 07.06

от 14.09. 

легло в двойна стая/2+1/

144 лв.

127 лв.

87 лв.

60 лв.

единично настаняване

188 лв.

166 лв.

113 лв.

70 лв.

 

Цените са на човек на ден и включват:

нощувки на база All inclusive, ползване на открит басейн, чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена (за стая), безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 

Намаления:

Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

ВАЖНО:

Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела. 

    

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки
Информация за хотела
Живописно разположен на самия морски бряг и в близост до природен резерват Балтата, хотел Боряна предлага на своите клиенти уникалното съчетание на плаж, море и гора. Уникалната комбинация между непокътнатата природна среда и непосредственият допир до пясъка и морето, превръщат хотел Боряна в идеалното място за една спокойна и слънчева почивка. Хотелът представлява 10 етажна сграда с 3 асансьора и 176 уютни климатизирани стаи. Гостите на хотела ползват чадър и два шезлонга на стая, на плажа и басейна, пред хотела. Хотел Боряна е разположен е на около 200 метра от централната пешеходна алея в Албена. Разполага с бюфет-ресторант и тиха тераса към басейна, снек-бар, лоби бар, бар-басейн и външен басейн. Предлага All Inclusive формула. Последната реновация на хотела е през 2013-2014 година, когато са реновирани баните и текстилът в стаите, както и фоайето на хотела.
0Удобства / Комфорт в стаите
Хотел Борана разполага със 176 климатизирани и стилно обзаведени стаи и апартаменти. Последната реновация на хотела е през 2013-2014 година, когато са реновирани баните и текстилът в стаите, както и фоайето на хотела. Стаите са обзаведени в нежен флорален десен, оборудвани с телефон, LCD телевизори с кабелна телевизия, възможност за интернет достъп, мини-бар (срещу заплащане). Изцяло реновираните бани са с душ или вана, тоалетна и сешоар. Домашни любимци се допускат с предварително запитване и при определени условия. Всички стаи имат балкон и са с гледка към морето или резерват Балтата. Настаняване след 14.00ч. и освобождаване на стаите до 12.00ч.
  • Стаи с гледка „Море" - обзаведени с 2 единични стандартни легла и разтегателен фотьойл или с 1 френско легло, тип спалня и разтегателен диван. Баните са с душ кабина или вана и душ. Подходящи са за настаняване на 2 възрастни с 2 деца.
  • Едностаен апартамент (36 кв.м.) - състои се от две отделни помещения: просторна спалня и хол. Два от тези апартаменти са разположени на първи етаж, където гостите могат да усетят нежния морски бриз. Останалите два апартамента са разположени на 10-ти етаж и са с удивителен панорамен морски изглед. Банята е оборудвана с душ и вана, увеличително огледало и сешоар.Възможно е настаняване на семейства от 2 възрастни с 2 деца.
  • Двустаен апартамент (72 кв.м.) - състои се от две просторни спални и хол, с възможности за настаняване на до 4 възрастни и 2 деца. Апартаментите са оборудвани с два санитарни възли, единият в комбинация с душ и вана, увеличително огледало и сешоар. Разположени са на 10-тия етаж на хотела и разполагат с две просторни тераси с маса и столове.
Ресторанти и барове
  • Основен ресторант "Боряна":
Закуска - 07.30-10.00ч.
Обяд - 12.30-14.30ч.
Вечеря - 18.00-21.00ч.
Междинно хранене: 11:00-16:30 ч Снек-бар басейн Боряна /топли и студени снаксове, пица, десерти, плодове, сладолед/
All Inclusive напитки: Безплатни български алкохолни напитки, наливни безалкохолни напитки, наливни вина, наливна бира, минерална вода, кафе и чай. Вносните алкохолни напитки и коктейлите се заплащат допълнително. Специалните напитки по меню, вносните алкохолни напитки , коктейлите ,чипс, Харибо, ядки, бутилирани напитки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
  • Лоби бар - 10.00-23.00
  • Бар басейн - 11:00-22:00
  • Бар ресторант - 10:00-23:00
Услуги
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, плащане по сметка стая, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и на басейна на стая, плажна библиотека, анимация, открит басейн със сладка вода /неотопляем/, детски басейн - интегриран в основния, бюфет-ресторант с тераса, Лоби Бар, Снек Бар на Терасата на ресторанта, Пул Бар, Бар Напитки. Безплатен Wi-Fi - в общите части, помещенията и плаж със скорост до 1 Mbps.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: Такси, Масаж, Обмяна на валута, Билярд и джага, Пране и гладене, Интернет кът с компютри в лоби, Факс услуги, Настаняване на домашни любимци /при предварително запитване и условия/, Интернационална и българска преса, Мини-бар, Сейф /за Ваше удобство и сигурност разполагате с индивидуални сейфове на Рецепцията. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа/; Допълнително се заплащат специалните напитки по меню, вносен алкохол, чипс, ядки.
От 2015 Албена представя поредица от концерти и спектакли на известни изпълнители на открита сцена през месеците юли и август.
Предлагат се още услуги, реализирани в Албена: Рент А Кар, Екскурзии и спортни съоръжения, Водни спортове, Мини голф, Конна езда, Гмуркане, Велосипеди и рикши под наем, Разходка с файтон, Лунапарк и др.
Спорт и фитнес
Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.
Wellness и Spa
В хотел Фламинго Гранд се намира спа център "Elements"-първият в Албена предлагащ пълна гама от спа услуги.Тук ще намерите изискан дизайн , високи стандарти и качество , удоволствие което ще надмине всички Ваши очаквания.
Хотелът е близо до СПА центъра в хотел "Добруджа", обновен и оборудван с модерни съоръжения за рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.
Масажно студио в хотела.
Развлечения
  • Анимационният екип на хотел "Боряна" ще се погрижи за Вашето добро настроение и кондиция. Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за възрастни,вечерни представления или жива музика в ресторанта- 6 дни в седмицата,тенис на маса, детска дискотека, плажен волейбол и футбол, дартс, шах, табла и много други занимателни игри.
  • В Албена можете също да посетите италиански ресторант "Ti Amo" , мексикански ресторант "Tex Mex" , здравословен ресторант "Зелена Ябълка" , както и най-новата атракция -Аржентински Танго Бар в хотел Фламинго Гранд.
  • Дискотека "Горски цар", намира се на около 300 м. от хотела.
  • Налични са още фризьорски салон, масаж, магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи.
Плаж и басейн
Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Басейнът и плажът за гостите на хотела се намират непосредствено пред хотел Боряна, където се предлагат безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии можете да получите от рецепцията на хотела срещу допълнително заплащане. Шалтетата са срещу допълнително заплащане.
Работното време на водноспасителната служба на плажа и басейните е от 08:15 до 18:00ч. Извън тези часове плажът са неохраняем. Моля, спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация.
Dine Around
Dine Around концепцията ще продължи и през сезон 2017 година като за гостите на хотел Боряна е валидна през периода до 30.06.2017 и след 01.09.2017. Гостите, закупили ваканция в Албена с минимален престой една седмица на база All Inclusive, ще имат възможността да посетят а ла карт ресторанти по избор и да се насладят на един обяд и една вечеря по четири степенно меню (1 салата, 1 предястие, 1 основно ястие и 1 десерт), избирайки от богатите и разнообразни менюта, за времето на своя престой след предварителна резервация на рецепцията на хотела си до 15.00 на предходния ден. Безплатно се предлага чаша минерална вода, всички останали напитки са срещу допълнително заплащане.