Хотел Сенди бийч 3*

Хотел Сенди бийч 3*
Код на оферта:
3324

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 69 лв.
Програма

 Ранни записвания за лято 2022

-20 % отстъпка от цените в таблицата за резервации до 28.02.22
при минимален престой 5 нощувки

Настаняване

лято 2022, ALL

пик
02.07-24.08.

висок

22.06-01.07
25.08-06.09 

среден

08.06-21.06
07.09-13.09 

краен
до 07.06.
след 14.09-

легло в двойна стая стандарт

153 лв.

129 лв.

92 лв.

69 лв.

единично настаняване в стая стандарт

200 лв.

167 лв.

120 лв.

90 лв.

легло в двойна
супериор

163 лв.

137 лв.

99 лв.

72 лв.

единично настаняване
в супериорна
стая

213 лв.

178 лв.

130 лв.

94 лв.

Цените са  на човек на ден и включват: 

нощувки на база All inclusive, 1 чадър и 2 шезлонга на плажа, считано от 3-ти ред откъм морето до плажната алея (до изчерпване на наличните),  ползване на открит басейн,  безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 
Чадър и шезлонг на 1-ви и 2-ри ред до водата са заплащат на място по цената, обявена на плажа на сезона.

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предоставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

 

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки

Местоположение:
Хотел Сенди Бийч е разположен на самия морски бряг в централната част на к.к. Албена.
Хотелът е изцяло реновиран през 2011 г. Той е едно прекрасно място за спокойна семейна почивка.
Това което можем да Ви гарантиране е една наистина пълноценна лятна ваканция , изпълнена с много емоции, красиви моменти и незабравими спомени. Комфортните стаи и перфектното обслужване са гаранция за приятния Ви престой. Хотел Сенди Бийч разполага с 13 единични и 150 двойни стаи. Всичките са климатизирани, с модерно и комфортно обзавеждане.
Намира се в близост до търговската улица, където са разположени различни а ла карт ресторанти: стек-хауз „Поко Локо, италиански ресторант „Ти Амо”, мексикански ресторант “Teкс Meкс”.
В съседство е разположен хотел 5* Фламинго Гранд, където може да се възползвате от услугите на модерния СПА център „Елементс”. *Първото дете до 12 ненавършени години се настанява и изхранва безплатно, за всяко следващо дете до 12 ненавършени години се заплаща 30% от цената за настаняване.

Настаняването е след 14.00 ч ., освобождаването на стаите до 12.00 ч.

Сейф:
За ваше удобство и сигурност Ви съветваме да наемете сейф на рецепцията за всички ваши пари и ценни вещи, тъй като хотела не носи отговорност за загубата на ценности, които не са депозирани в сейфа. Сейфът е срещу заплащане.
Настаняване:
Хотел Сенди Бийч разполага с 13 единични и 150 двойни стаи, климатизирани, комфортно обзаведени с баня и душ, луксозно спално бельо, анатомични възглавници с мемори пяна на Magniflex, телефон, LCD телевизори с кабелна телевизия, мини-бар и възможност за безплатен WiFi интернет със скорост до 1 Mbps. Ежедневно и безплатно се зареждат кафе и чай в стаите. Баните разполагат с душ-кабина, сешоар, увеличително огледало. Максималното възможно настаняване е до двама възрастни с две деца. Домашни любимци: с предварително запитване и при определени условия. Настаняването е след 14.00ч., освобождаването на стаите до 12.00ч.
  • Стаи "Стандарт" (около 15 кв.м) - Стаите "Стандарт" са уютно и комфортно обзаведени. Всяка от тях разполага с френско легло, тип спалня и стандартно(единично) легло или френско легло и диван (неразтегателен), което я прави подходяща за настаняване до 3 възрастни и 1 дете или 2 възрастни и 1 дете.
  • Стаи "Супериор" (около 20 кв.м) - съчетание на комфорт и елегантност. Всички стаи „Superior" разполагат с две стандартни (единични) легла и диван(неразтегателен). Баните (5 кв.м) са с модерен дизайн, сешоар и подвижно, плъзгащо се огледало. Просторната тераса (7 кв.м) е оборудвана с масичка и столове, с гледка към морето и парка.
Услуги:
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, плащане по сметка стая, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, плажна библиотека, анимация, открит басейн, детски басейн, основен ресторант с тераса, миниголф, тенис на маса, Лоби Бар, Снек Бар, Пул Бар, ежедневно зареждане на чай и кафе по стаите. Безплатен Wi-Fi в хотелските стаи, фоайето, лоби бар и плажа със скорост до 1 Mbps.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: минибар, хавлии за плаж, такси, масаж, пране и гладене, интернет кът с компютри в лоби, копирни услуги, домашни любимци, интернационална и българска преса, сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа. Специалните напитки по меню, чипс, Харибо, ядки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
  • Предлагат се още: рент а кар, екскурзии и спортни съоръжения, водни спортове, конна езда, гмуркане, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк и др.
Спорт и развлечения:
  • Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за възрастни
  • Вечерни представления или жива музика (шестдневна )
  • Шестдневна анимационна програма за деца от 4 до 12 г.
  • Тенис на маса
  • Детска дискотека
  • Плажен волейбол и футбол
  • Дартс, шах, табла и много други занимателни игри
  • Безплатен детски клуб детска площадка и детски басейн с пратер.
  • Екскурзии, водни спортове, плажен волейбол, тенис, мини голф, конна езда, гмуркане, футбол, тенис на маса, фитнес, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк.
Плаж и басейн:
Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира на 50 метра от хотел Сенди Бийч. Там се предлагат безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Непосредствено до плажа на хотела е разположена и плажна библиотека с подбрани заглавия на различни езици и любими четива за малки и големи. Хотелът разполага с външен басейн за възрастни и басейн за деца с детски пратер. Работното време на водноспасителната служба на плажа и басейните е от 08:15 до 18:00. Извън тези часове те са неохраняеми, а ползването им опасно за безопасността Ви.