Хотел Ком 3*

Хотел Ком 3*
Код на оферта:
3316

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Програма
Новости:
  • Комплекс ".Com" - От сезон 2018 комплекса е с подобрения в ресторанта и стаите си.
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки.

Информация за хотела:
Комплекс „.Com” е разположен на около 950 метра от плажната ивица, на тихо и спокойно място в парковата зона на ваканционно селище Албена. Хотелът е подходящ за почивка на семейства и младежи. Разполага с голям открит басейн, модерен бюфет-ресторант, лоби бар, снек бар, климатизирана фитнес-зала, паркинг, детски клуб. Открита площадка за аеробна гимнастика и огромно разнообразие от спортни съоръжения са в непосредствена близост. Общият брой на стаите наброява 327, разположени в четирите сектора. Уникалната природа в съчетание с квалифицираното ниво на обслужване гарантират пълноценна почивка и комфорт през целият престой.
Настаняването е след 14.00 ч, освобождаването на стаите - до 12.00 ч.
Атмосфера / обстановка на хотела:
Хотелът представлява 5 етажна сграда с 327 модерно обзаведени стаи, асансьор, стаи за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно чадър и 2 шезлонга на стая на басейна на хотела или на плажа пред снекбар "Хавана". На тяхно разположение са също климатизиран ресторант, бар, дискотека, паркинг.
Хотелът е изцяло реновиран през 2002 г.
Хотел „Com” работи по международната програма С-you Club, предназначена за млади хора от 18 до 30 години. Елате и се потопете в неповторимата младежка атмосфера, сьздадена от Вашите връстници от Европа и света.
Удобства / Комфорт в стаите:
Хотел „.Com” разполага с 327 стаи, от които 307 двойни и 20 единични с квадратура 18 кв.м. Всички стаи са съвременно обзаведени и климатизирани, оборудвани са с баня с душ, телефон, кабелна телевизия, бюро, огледало и балкон. Гостите имат избор между стая с легло тип спалня (персон и половина) и единично легло, или две единични легла с разтегателен фотьойл. Във всяка стая могат да се настанят максимум три лица. Настаняването е след 14:00ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на напускане.
Спорт и фитнес:
  • Свободен достъп за гостите на хотела на волейболното игрище и фитнес помещението,прилежащо към хотела
  • Тенис на корт, тенис на маса, фитнес, стрелба с лък, стена за катерене
  • Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.
Wellness и Spa:
Освободете се от ежедневния стрес и напрежение, забравете грижите и проблемите, отдайте се на заслужено удоволствие и релакс, за да възвърнете хармонията и баланса на Вашето тяло и душа и да намерите пътя към доброто здраве, красота и виталност.
  • Спа център "МЕДИКА - АЛБЕНА" в хотел "Добруджа
  • Спа център "РАЛИЦА - СУПЕРИОР"
  • Спа "ELEMENTS" - първият луксозен Спа център в петзвездния хотел "Фламинго Гранд"
Услуги:
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, обмяна на валута, пощенски услуги, обмяна на валута, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, безплатен транспорт до плажа, анимация, открит басейн, детски басейн, бюфет-ресторант, снек бар, лоби бар, детска площадка, сателитна телевизия, спортни площадки, тенис на маса, фитнес, паркова градина, безплатен Wi-Fi във фоайето, лоби бар и плажа със скорост до 1 Mbps.
От 2015 Албена представя поредица от концерти и спектакли на известни изпълнители на открита сцена през месеците юли и август.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: рент а кар , факс услуги, масаж, такси, пране и гладене, тенис на корт, хладилник, интернационална и българска преса, домашни любимци, интернет кът, магазин, телефон, коли под наем, сейф /за Ваше удобство и сигурност разполагате със сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа/
Плаж и басейн:
  • Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира пред ресторант „Рай". На разположение е безплатна автобусна линия от хотела до плажа и обратно на всеки половин час от 09:30-17:00 часа.
  • Безплатни 1 чадър и 2 шезлонга на стая са на разположение на гостите според наличностите. Водно спасителната служба на плажа работи от 08.30ч. - 18.00ч. Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация. На разположение на гостите на плажа е безплатна детска площадка, както и една от плажните библиотеки на Албена.
  • Басейн - Работното време на басейните е от 08.30ч. до 18.00ч. Извън тези часове басейнът е неохраняем и няма спасители, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат безплатно - 1 чадър и 2 шезлонга на стая (според наличностите).