Хотел Компас 3*

Хотел Компас 3*
Код на оферта:
3320

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 57 лв.
Програма

Настаняване

лято 2021, ALL 

пик
09.07-19.08. 

висок
22.06 - 08.07

20.08-06.09 

среден
08.06 - 21.06

07.09-13.09 

легло в двойна стая

84 лв.

76 лв.

57 лв.

единично настаняване

109 лв.

99 лв.

74 лв.

 

Цените са на човек на ден и включват: 

нощувки на база All inclusive,  ползване на открит басейн, чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена (за стая), безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 

ВАЖНО:
Максимален капацитет на двойна стая - 2-ма възрастни и 1 дете или 3-ма възрастни. 
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

Ескалатор, който свързва паркова зона на комплекса и плажа беше пуснат в експлоатация. Ескалаторът свързва хотели Компас, Панорама, Магнолия , комплекс Орхидея с плажната алея в района на хотел Оазис.
Разписанието е следното :
07,30 - 11,30 ч - движи се надолу - от паркова зона към плажа
11,30 - 23,00 ч - движи се нагоре- от плажа към паркова зона

 

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки
Информация за хотела
Хотел Компас е разположен на 700 метра от плажната ивица в красивата паркова зона на Албена сред тишина и спокойствие, като в близост до хотела се намира търговски център, както и един от стадионите на Албена. Разполага със 169 стаи и апартаменти, бюфет-ресторант, лоби бар и басейн за деца и възрастни. Предлага All Inclusive формула, както и преносими чадъри на плажа за своите гости.
Информация за стаите
169 климатизирани, комфортно обзаведени стаи. Разполагат с баня и душ, телефон, телевизори с кабелна телевизия, сейф и възможност за интернет достъп. Настаняване: до двама възрастни с дете и възможност за поставяне на детска кошара.
Домашни любимци: с предварително запитване.
Настаняването е след 14.00 ч., a освобождаването на стаите e до 12.00 часа.
  • Двойни стаи (18 кв. м.) - разполагат със спалня и единично легло, предоставящи възможност за настаняване на двама възрастни и дете.
  • Апартаменти (36 кв. м.) - състоят се от спалня и хол. Спалнята е обзаведена с едно двойно и едно единично легло, а холът с диван и холова гарнитура.
Ресторант Компас:
  • закуска 07.30 - 10.00
  • обяд 12.00 - 14.30
в* ечеря 18.00 - 21.00
Барове:
  • Хотел Лоби бар: 10.00 - 23.00
  • Ресторант Бар: 12.00-14.30 ; 18.00-21.00
  • Снек бар басейн Компас:
10.00 - 23.00 - напитки
11.00 - 17.30 - топли и студени снаксове, десерти, плодове, сладолед
Услуги
  • Безплатни услуги: Безплатен Wi-Fi в фоайето, лоби бар и плажа със скорост до 1 Mbps. Безплатен кабелен интернет в хотелските стаи, 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, плащане по сметка стая, анимация, открит басейн, детски басейн, основен ресторант с тераса, Лоби Бар, Снек Бар.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: такси, масаж, пране и гладене, интернет кът с компютри в лоби, копирни услуги, домашни любимци, интернационална и българска преса, сейф по стаите. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа. Специалните напитки по меню, чипс, Харибо, ядки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
  • Предлагат се още: рент а кар, екскурзии и спортни съоръжения, водни спортове, мини голф, конна езда, гмуркане, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк и др.
Плаж и басейн
  • Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира пред базар Нептун. Гостите могат да ползват безплатно чадър и два шезлонга на стая /според наличностите/.
Водно спасителната служба на плажа работи от 8:15 до 18:00ч. Извън тези часове, плажът е неохраняем. Моля, спазвайте указанията и флаговата сигнализация.
  • Басейн - Работното време на басейна е от 08.30 до 18.00 часа, в периода от 01.07-31.08, от 08.30 до 19.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат безплатно (1 чадър, 2 шезлонга на стая).