Хотел Добруджа 3*

Хотел Добруджа 3*
Код на оферта:
3317

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 55 лв.
Програма

Настаняване
All INCLUSIVE

пик сезон
02.07-24.08

висок сезон
22.06-01.07
25.08-06.09

среден сезон
08.06-21.06
07.09-13.09 

краен 
до 07.06
след 14.09.

Легло в двойна стая
с балкон и климатик

79 лв.

70 лв.

66 лв.

61 лв.

Единично настаняване

103 лв.

91 лв.

86 лв.

79 лв.

Легло в двойна стая
без балкон, с климатик

76 лв.

67 лв.

62 лв.

58 лв.

Единично настаняване

99 лв.

87 лв.

81 лв.

75 лв.

Легло в двойна стая
с балкон, без климатик

76 лв.

67 лв.

62 лв.

58 лв.

Единично настаняване

99 лв.

87 лв.

81 лв.

75 лв.

Легло в двойна стая
без балкнон, без климатик 

72 лв.

64 лв.

59 лв.

55 лв.

Единично настаняване

94 лв.

83 лв.

77 лв.

72 лв. 

 

Цената е на човек и включва: 

нощувка на база ALL INCLUSIVE, безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, ползване на 1 чадър и 2 шезлонга за всяка стая на плажа в Албена, открит и закрит басейн, курортна такса и хотелска застраховка. 

ВАЖНО:

Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.
Максимален капацитет на стаите: 2 възрастни + 1 дете до 11.99 или 3-ма възрастни !

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.

Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло. 

  

Новости:
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки
Информация за хотела:
"Добруджа" безспорно е един от символите на Българското черноморие. Със своите 18 етажа хотелът представлява най-високия хотел в Албена. Две трети от стаите са с морски изглед. Възможностите за конгресен туризъм правят хотела предпочитано място за провеждането на множество интересни събития. Централното му разположение в комплекса е още едно от удобствата за всички гости. Албена е единствения курорт в България, разполагащ с хемодиализен център - част от балнеолечебният център Медика в хотел "Добруджа". На изключително голяма популярност се радва и програмата "Витал", създадена от диетолози за хора, желаещи да ревитализират своето тяло и вътрешен баланс.
Ресторанти и барове:
  • Основен ресторант - 440 места (шведска маса):
- Закуска 07:30 - 10:00 ч.
- Oбяд 12:00 - 14:30 ч.
- Вечеря 18:00 - 21:00 ч.
  • Кафе "Панорама" - 09:00 - 00:00 ч.
  • Ресторант "Синьо небе" - 12:00 - 16:00 ч.; 18:00 - 23:00 ч.
-Стаи и апартаменти:
Хотел „Добруджа" предлага удобно настаняване в 232 стандартни стаи, 8 реновирани стаи, 44 стандартни апартамента, 2 студия. Всички стаи в хотела са оборудвани с вана, телевизор със сателитна телевизия, телефон, мини бар. Част от стаите и апартаментите са с изглед към морето, балкон или климатик. На разположение на гостите са открит басейн за възрастни и открити отопляеми през зимния сезон басейни за възрастни и деца. Настаняване е след 14:00 часа, а освобождаването на стаите до 12:00 часа в деня на заминаване.
  • Стандартни стаи (22 кв.м обща площ) - Стандартните стаи са единични и двойни, всички те имат TV, вана, телефон и мини бар. Стаите са частично климатизирани и частично с балкон. В 2 стандартни стаи има възможност за настаняване на хора с увреждания.
  • Реновирани стаи - всяка от реновираните стаи е с индивидуален стил и уют. На Ваше разположение са работно място, мини бар, кабелна TV, климатична инсталация, балкон с незабравима гледка към морския бряг, телефон в стаята, вана, сейф (срещу заплащане).
  • Стандартни апартаменти - Хотел „Добруджа" разполага с 43 апартамента, които разполагат с комбинации от 3 до 4 легла, балкон, масичка с диван или фотьойли, кабелна TV, телефон, мини бар, 2 санитарни възли, единият от които с вана и биде. Стаите са частично климатизирани.
  • Студия - Двете ни луксозни студия ще Ви очароват с незабравима гледка към морето. Разполагат с френско легло, тип спалня, диван, баня с душ кабина, вана с масажни дюзи, тоалетна, както и втора, отделна тоалетна. Луксозните студия са климатизирани и оборудвани с балкон.
Конгресен център:
Хотелът разполага със следните зали:
  • Зала "Атлантик" - 250 места с възможност за различно аранжиране, както и опция за превод в реално време на 5 езика
  • Зала "Пасифик" - заседателна зала с 30 места
  • "Червена зала" - 110 места с възможност за различно аранжиране
Услуги:
  • Интернет: безплатен Wi-Fi интернет в хотела, в стаите и около външния басейн (скорост до 1 Mbps)
  • Безплатни услуги: открит басейн, закрит басейн, 24-часова рецепция, oбмяна на валута, доставяне на съобщения по стаите, събуждане по телефона, повикване на такси
  • Платени услуги: международна и българска преса, основен ресторант, панорамен ресторант "Синьо небе", кафе-сладкарница „Панорама", Медика-Спа център, пране и гладене, мини бар, интернет кът, конферентни зали, масаж, магазини, подземен гараж, коли под наем, сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа.
Плаж и басейн:
  • Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Възможност за ползване на чадър и шезлонг срещу допълнително заплащане. Работното време на спасителната служба е 08.30- 18.00 (през активен сезон) Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация.
  • Басейн - Работното време на басейна е от 07.00 до 19.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат безплатно за гости на хотела.