Хотел Фламинго Гранд 5*

Хотел Фламинго Гранд 5*
Код на оферта:
3305

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 125 лв.
Програма

 Лято 2023 г

10 % отстъпка от посочените цени за НОВИ резервации до 30.06.23
минимален престой 3 нощувки 

Настаняване, НВ
ЛЯТО 2023

пик

02.07-24.08

висок
22.06-01.07
25.08-06.09

среден
08.06-21.06
07.09-13.09

краен
до 07.06.
от 14.09.

студио стандарт

193 лв.

172 лв.

146 лв.

125 лв.

единично настаняване

в студио стандарт

347 лв.

309 лв.

262 лв.

225 лв.

студио делукс

206 лв.

193 лв.

151 лв.

142 лв.

единично настаняване

в студио делукс

372 лв.

347 лв.

272 лв.

256 лв.

студио екзекютив

219 лв.

205 лв.

163 лв.

154 лв.

единично настаняване

в студио екзекютив

394 лв.

369 лв.

294 лв.

278 лв.

студио супериор

225 лв.

206 лв.

164 лв.

154 лв.

единично настаняване
в студио супериор 

405 лв.

372 лв.

295 лв.

278 лв.

Цената е на човек и включва: 

нощувки със закуска, вечеря /без напитки/, ползване на открит и закрит басейн, 1 чадър и 2 шезлонга на плажа, считано от 3-ти ред откъм морето до плажната алея (до изчерпване на наличните), безплатен Wi-Fi интернет в общите части на хотела, курортна такса.
Чадър и шезлонг на 1-ви и 2-ри ред до водата са заплащат на място по цената, обявена на плажа на сезона.

За паркинг в КК Албена се заплаща допълнително/на място/:
Зелена зона: 20 лв - влизане и паркиране за 24 часа
Синя зона: 10 лв - влизане и паркиране за 24 часа
Паркинг Автогара: 6 лв - влизане и паркиране за 24 часа
30-минутен безплатен престой от първоначалното влизане в курорта

Намаления:
Дете от 0 до 1.99 години се настанява и изхранва безплатно
Всяко дете от 2 до 11.99 години, настанено с двама пълноплащащи родители доплаща 30 лв. на нощувка, независимо от борда на изхранване
Дете от 2 до 11.99 години, настанено с един родител доплаща 30 лв. за нощувка, независимо от борда на изхранване, а възрастният заплаща за единична стая 
Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20 % отстъпка от цената за легло в студио 

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

Условия за безплатна анулация:
до 15 дни преди настаняване в пик сезон 
до 12 дни преди настаняване във висок сезон 
до 8 дни преди настаняване в среден сезон
До 5 дни преди настаняване в нисък сезон
Анулации, направени извън това условие ще бъдат санкционирани чрез заплащане на стойността на 1 нощувка и съответния пансион

 

Разположение и описание на хотела:
Разположен в сърцето на красивия курорт Албена, петзвездният Фламинго Гранд е едно истинско бижу на българското Черноморие. С изключително модерните си стил и архитектура, хотелът създава приятна атмосфера за релакс и отмора. На разположение на гостите са луксозни студия и апартаменти, а разнообразието от допълнителни удобства и услуги са гаранция за перфектната лятна ваканция.
Хотелът е на 9 етажа. На разположение на гостите на хотела са 4 асансьора (3 във фоайето на хотела и 1 обособен специално за SPA центъра). Хотел "Фламинго Гранд" разполага с едни от най-модерните слънчеви колектори в Европа, инсталирани на площ от 600 кв.м., с основно предназначение затопляне на битовата вода за нуждите на хотела.
Награди:
„Най-добър ваканционен петзвезден хотел на 2008 г." от БХРА
Travellers' Choice® 2014 Winner Family | Luxury, Tripadvisor
Top hotel 2014 /One of the most popular in the region, Holidaycheck

Стаи:
  • Стандартно студио - стилно обзаведени, с площ 50 кв.м с изглед към море и басейн. Възможност за максимално настаняване на 3 възрастни и 2 деца. Брой легла: едно легло с размери 180 x 200, едно легло с размери 100 x 200 и един разтегателен диван с възможност да се ползва като допълнително легло. Оборудване: централна климатична инсталация, сателитна и платена телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, електрическа кана за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня с душкабина и вана, отделна тоалетна, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване, кухненски бокс със заредени посуда и инвентар, място за хранене, голяма тераса с маса и столове.
  • Делукс студио - луксозно обзаведени студиа с площ 50 кв. м. Изглед - фронтален изглед море и басейн. Възможност за настаняване на 2 възрастни и 2 деца. Легла: две съединени легла с размери 100 x 200 и един разтегателен диван за допълнително легло. централна климатична инсталация. Оборудване: LCD телевизор със сателитна и платена телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, кана с поднос "Добре дошли", възможност за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня в модерен съвременен дизайн с вана и душкабина, отделна тоалетна, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване, кухненски бокс с посуда, микровълнова печка, място за хранене, тераса с шезлонги и маса
  • Екзекютив студио - Луксозно и стилно обзаведени студиа, разположени на 9-ти етааж с панорамен изглед към море и басейн. Възможност за настаняване на 2 възрастни и 2 деца. Легла: две с размери 100 x 200 с възможност да бъдат съединени и разтегателен диван. Оборудване: централна климатична инсталация, LCD телевизор със сателитна и платена телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, кана с поднос "Добре дошли", възможност за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня в модерен съвременен дизайн с вана и душкабина, отделна тоалетна, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване, кухненски бокс с посуда, микровълнова фурна, място за хранене, тераса с шезлонги и маса. Услуги: VIP посрещане; VIP рецепция; ранно настаняване и късно освобождаване на стаята (по възможност); Комплимент при настаняване (еднократно); Организиране по желание на гостите закуска, обяд или вечеря в VIP Lounge салон; безплатно ползване услугите на Aqua Zone в ELEMENTS SPA;
  • Корнър Апартамент - Двустайни ъглови апартаменти с площ от 70 кв. М, разположени на 3-ти, 4-ти, 5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми и 9-ти етажи с изглед към морето и басейна. Възможност за настаняване на 4-ма възрастни. Легла: четири легла с размери 100 x 200 разположени по две в стаите. Друг вариант за разположение: едно легло с размери 180 x 200 в едната стая, едно легло с размери 140 x 200 и един диван (за допълнително легло) във втората стая. Оборудване: централна климатична инсталация, LCD телевизор със сателитна и платена телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, кана с поднос "Добре дошли", възможност за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня в модерен съвременен дизайн с вана и душкабина, отделна тоалетна, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване, кухненски бокс с посуда, място за хранене, тераса с шезлонги и маса.
  • Панорама Супериор апартамент - едностайни или двустайни апартаменти с площ 96 кв.м. Разположени са на 9-ти и 8-ми етажи и предлагат панорамен изглед към морето и басейна. Възможност за настаняване на 4-ма възрастни и едно дете. В едностайните апартаменти - две легла с размери 100 х 200 (с възможност за разделяне). В двустайните апартаменти - едно легло с размери 180 x 200 в едната стая, едно легло с размери 140 x 200 във втората стая и един диван, който се разтяга. Оборудване: централна климатична инсталация, LCD телевизор със сателитна и платена телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, кана с поднос "Добре дошли", възможност за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, електронна заключваща система, баня в модерен съвременен дизайн с вана и душкабина, отделна тоалетна, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване, кухненски бокс с посуда, микровълнова печка, място за хранене, тераса с шезлонги и маса.
  • Гранд Супериор апартамент - предлага лукс, комфорт, голямо пространство и панорамна гледка към морето на площ от 100 кв.м. Тристайни апартаменти, разположени на 7-ми и 8-ми етажи на хотела, разполагат с две спални, хол, обзаведен с мека мебел, място за хранене, кухненски бокс с микровълнова фурна, и просторна панорамна тераса с шезлонги и маса. Легла: едно легло с размери 200 x 200, едно легло с размери 140 x 200, едно легло с размери 100 x 200. Максимално настаняване - 5 възрастни. Оборудване: централна климатична инсталация, сателитна телевизия, интернет достъп, сейф, мини бар, кана с поднос "Добре дошли", възможност за приготвяне на чай и кафе, телефон с директно международно избиране, ютия и дъска за гладене, заключваща система, баня с душкабина, баня с хидромасажна вана, биде, халати и чехли за баня, сешоар, телефон, SOS система, музикално озвучаване.

Конгресен център:
Фламинго Гранд разполага с модерно оборудван конгресен център с 4 на брой многофункционални конферентни зали с различен капацитет. Центърът предлага възможности за организиране и на коктейли, гала-вечери, частни партита.
Конферентни зали:
Зала "Фламинго Гранд" - площ 24.80 м. / 11.70 м; капацитет 265 места с амфитеатрално разположение.
Зала "Жако" - площ 9.30 м. / 5.90 м; капацитет 70 места с възможност за различно аранжиране,
Зала "Ара" - площ 16.20 м. / 8.15 м; 165 места с възможност за различно аранжиране,
Зала "Корела" - площ 8.20 м. / 10.00 м; заседателна зала с капацитет 24 места,
Всички зали са климатизирани, имат пряка слънчева светлина и са оборудвани с видео-прожектори, flip-chart постери, мултимедиен проектор, WI-FI интернет врьзка.

Интернет
Безплатен безжичен интернет във фоайето, терасата, в ресторанта, в стаите и на плажа до 1 Mbps. Високоскоростен безжичен интернет до 6 Mbps е срещу заплащане.

СПА:
ЕЛЕМЕНТС Спа предлага на всеки свой клиент изключително спа - удоволствие, което надминава всички очаквания. От терапиите, през продуктите, до осветлението, музиката и ароматите – всеки детайл в ЕЛЕМЕНТС Спа е специално и внимателно подбран и има задачата да достави на всеки гост неповторимо изживяване.

Спорт и развлечения:
Анимация за възратни и деца, екскурзии, водни спортове, плажен волейбол, тенис, мини голф, конна езда, гмуркане, футбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк, зала скуош.
Развлечения за деца: детски клуб, детска площадка и детски басейн с пратер.

Безплатни услуги:
24-часова рецепция, oбмяна на валута, доставяне на съобщения по стаите, събуждане по телефона, повикване на такси, сейф във всяка стая, LCD TV с кабелна телевизия, зареждане с чай и кафе по време на целия престой, Wi-Fi достъп, фитнес, голям открит басейн с водни атракции, вътрешен СПА басейн, ползване на шезлонг, шалте и хавлия на басейна, халати и чехли за баня, детски кът.

Платени услуги:
Рум сервиз, мини бар, международна и българска преса, пране и гладене в рамките на 24 часа, шалтета за плаж,такси, бизнес център, факс услуги, интернет игри, билярд, SPA център, скуош зала, конферентни зали, Rent a car, подземен гараж, платена телевизия.

Плаж:
Фламинго Гранд се намира на 150 метра от специално обособен за гостите на хотела плаж ("Стара къща"), където на гостите се полагат безплатен чадър и два шезлонга на стая.