Хотел Примасол Ралица Акваклуб 4*

Хотел Примасол Ралица Акваклуб 4*
Код на оферта:
3328

Маршрут:
Албена

Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Транспорт:
Собствен транспорт

Цена от: 79 лв.
Програма

 Ранни записвания за лято 2022

-20 % отстъпка от цените в таблицата за резервации, направени до 28.02.22 г.
при минимален престой  5 нощувки
 

Настаняване

лято 2022, ALL +

пик
02.07-24.08. 

висок
22.06-01.07

25.08-06.09 

среден
08.06-21.06
07.09-13.09 

краен
до 07.06
от 14.09 

Легло в двойна стая

162 лв.

141 лв.

110 лв.

79 лв.

Единично настаняване

211 лв.

184 лв.

143 лв.

103 лв.

Наем вила Ралица Акваклуб
/макс* 4+1/ 

522 лв.

465 лв.

379 лв.

272 лв.

Цените са на човек на ден за двойна стая и включват: 

нощувки на база All inclusive plus, безплатен вход за Аквапарка в Албена в периода 15.06 - 15.09.  плажен ресторант Рай 12:00 - 15:00 ч. (лек обяд, сладолед, безалкохолни напитки и бира - консумация на място в ресторанта/, ползване на открит басейн,  1 чадър и 2 шезлонга на плажа, считано от 3-ти ред откъм морето до плажната алея (до изчерпване на наличните), безплатен WI-FI интернет в общите части на хотела, курортна такса и хотелска застраховка. 
* Чадър и шезлонг на 1-ви и 2-ри ред до водата са заплащат на място по цената, обявена на плажа за сезона.

Намаления и доплащания:
Дете от 0 до 1.99 години се настанява и изхранва безплатно
Всяко дете от 2 до 11.99 години, настанено с двама пълноплащащи родители доплаща 20 лв. на нощувка. 
Дете от 2 до 11.99 години, настанено с един родител доплаща 20 лв. за нощувка, а възрастният заплаща за единична стая 
Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20 % отстъпка от цената за легло в двойна стая.
* Цената на вила Ралица Акваклуб е калкулирана за максимум 4 възрастни и 1 дете до 11.99 г., при надвишаване на този капацитет се доплаща 55 лв. на човек за изхранване.


ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.

 

Новости:
  • Хотел "Примасол Ралица Акваклуб" - От сезон 2018 гостите на хотела ще имат възможностда се настанят в 27 обновени 4- звездни вили "Примасол Ралица Акваклуб" .
Вилите предлагат перфектни условия за спокойна семейна ваканция, благодарение на локацията си в естествен парк, и са само на минути разстояние от всички удобства в хотел ската част и Аквапарк Аквамания.
  • Аквапарк "Аквамания" - Продължава се развитието на аквапарка който е сред 20-те най-добри водни паркове в Европа според TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции.
  • Тенис център "Албена" - през новия сезон тенис центъра продължава да разширява успешния си международен календар от събития, сред които и Royal Cup който ще се проведе през юни, с участието на състезатели от над 15 държави.
  • Център за Езда - В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.
  • Програма "Зелени проекти" - Благодарение на инвестициите си в програмата к. к. Албена успява да запази плажовете и морето си чисти, както и да осигури на туристите си пресни плодове, зеленчуци, сок и вино произведени в нейни собствени градини. Създадени са също уникална инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия, повече паркоместа и пешеходни пътеки, първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа като се очаква в началото на сезон 2018 да бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки.
Описание на хотела:
Хотел Примасол Ралица Супериор Акваклуб, част от комплекс Ралица, е тихо разположен на около 900 м от плажната ивица в красивата паркова част на ваканционно селище Албена. През 2014 хотелът е напълно реновиран. Състои се от 4 етажа, 285 напълно реновирани стаи и апартаменти, лоби бар, вътрешен басейн с изглед към цветната градина и вътрешния двор на хотела. Обширната територия на комплекс Ралица включва още бюфет-ресторант с външна тераса, гурме а ла карт ресторант, механа, лоби бар, снек бар, бар басейн, лаундж бар, вътрешен и външен басейн, мини-клуб, спортни съоражения и възможности за разходка сред природата. От 2015 година хотелът представя новата All Inclusive Plus формула с акцент върху тематичните кулинарни изкушения, вечери на главния майстор-готвач, здравословни и детски кътове на бюфет масите, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки и разнообразие от български алкохолни и безалкохолни напитки. Предлага се удобна безплатна автобусна линия до плажа и обратно на всеки половин час от 09.00 до 17.00 часа. Там гостите на хотела ползват безплатно чадър и два шезлонга на стая. За тяхно удобство там е разположен и откритият плажен ресторант Рай, където през деня се предлагат лек обеден бюфет и напитки. В непосредствена близост до хотела се намира и новооткритият през 2014 аква-парк Аквамания, за който гостите на хотела получават безплатен неограничен по време на престоя си.
Удобства/комфорт в стаите:
Хотел Примасол Ралица Супериор Акваклуб разполага с 285 реновирани стаи и апартаменти, някои от които с междинна врата. Стаите са уютно обзаведени в стилен, модерен дизайн в топлите летни нюанси на жълто, синьо и пастелно бежово, притежават открити етажерки за багаж и вещи, сейф и минибар, бани със стъклени душ-кабини, сешоар, увеличително огледало, удобни анатомични матраци и възглавници с мемори пяна на „Magniflex". Хавлии и чехли се предлагат при запитване. Всички стаи имат уютен балкон с масичка и столове и гледка към зелените площи, аквапарка и вътрешния двор. Максималното настаняване на семейства е до двама възрастни с две деца. Домашни любимци не се допускат, поради мокетната настилка в хотелските стаи.
Настаняване след 14.00 ч. и освобождаване на стаите до 12.00 ч.
  • Двойна стая (около 18 кв.м) - уютно и луксозно обзаведени с изглед към зелените площи, вътрешният двор, басейните и аква-паркът. Възможни са две конфигурации от този тип стаи. Спалня с размери 160/200 см и двоен разтегателен диван или две единични легла с размери 120/200 см и единичен разтегателен диван. Максимално възможно настаняване е 2 възрастни и 1 дете, респ. 2 възрастни и 2 деца.
  • Единична стая (около 16 кв.м) - разполагат със стандартна спалня с размери 160/200 см. Възможно е настаняване на 1 възрастен.
  • Стаи с междинни врати- представляват две двойни стаи с преходна врата между тях. В едната стая се разполага спалня с размери 160/200 см и двоен разтегателен диван, а в другата: две единични легла с размери 120/200 см и единичен разтегателен диван. Подходящи са за семейства с деца и предлагат тих парков изглед към аква паркът, зелените площи и вътрешният двор, гарантиращи спокойствие и самостоятелност при настаняване на двама възрастни с по-големи деца.
  • Луксозна вила (около 45 кв.м) - комплекс Примасол Ралица Супериор Акваклуб разполага с 15 напълно реновирани вили през 2014 година, сгушени сред зелени гористи площи с красиви градини и места за отдих в близост до тях. Модерно обзаведени са с две спални, дневен кухненски тракт оборудван с трапезария, хладилник, котлон, кана за топла вода, микровълнова печка, ширм, комплект посуда за готвене и хранене. Притежават отделени баня и санитарен възел, както и три балкона с изглед към тихия парк и природата. Уникално съчетание на модернизъм и в натуралитет.
Аква парк:
Безплатен вход за прилежащия към комплекса аква парк Aqua Mania, безплатно ползване на басейните, пързалките, както и чадъри и шезлонги /според наличностите/.
Услуги:
  • Безплатни услуги: 24-часова рецепция, информация, събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута, плащане по сметка стая, 2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, анимация, открити басейни, закрит басейн, детски басейн, основен ресторант с тераса, Лоби Бар, Снек Бар, Пул Бар, Лаундж Бар, ресторант „Рай" на плажа. Безплатен Wi-Fi във фоайето, стаите, лоби бар и плажа със скорост до 1 Mbps. Безплатен кабелен интернет в хотелските стаи. Безплатен вход за прилежащия към комплекса аква парк „Аква Мания".
От 2015 Албена представя поредица от концерти и спектакли на известни изпълнители на открита сцена през месеците юли и август.
  • Услуги срещу допълнително заплащане: минибар, такси, масаж, пране и гладене, интернет кът с компютри във фоайето на хотела, копирни услуги, интернационална и българска преса, сейф по стаите. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа. Предлагат се още: рент а кар, екскурзии и спортни съоръжения, водни спортове, мини голф, конна езда, гмуркане, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк и др.
Плаж и басейн:
  • Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира непосредствено пред ресторант „Рай", където се предлагат безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Шалтета за плажа се предлагат срещу допълнително заплащане. Работното време на водно спасителната служба е от 08.30 до 18.00 часа, след което плажът остава неохраняем. Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация.
  • Басейни - един чадър и два шезлонга на басейните се предлагат безплатно на стая. Шалтета се предлагат срещу допълнително заплащане. Работното време на вътрешния и външните басейни е от 08.30 до 18.00 часа, а в периода от 01.07-31.08, от 08.30 до 19.00 часа. Извън тези часове те са неохраняеми, поради което Ви молим да не ги използвате.
  • Аква-парк Аквамания - гостите на хотел Примасол Ралица Супериор Акваклуб получават безплатен вход за прилежащия аква-парк Аквамания с безплатно ползване на басейните, пързалките, както и на чадъри и шезлонги /според наличностите/. Работното време на аква парка е от 10.00 до 18.00 часа в периода от 01.06.2015 до 15.09.2015. Моля спазвайте правилата за ползване на аква-парка.
Dine Around:
Хотел Калиакра е четири звездното плажно бижу на Албена. Разположен е на самия морски бряг, сред живописни хълмове и обширна плажна ивица. Представлява 10-етажно здание с 5 вътрешни асансьора и един панорамен. Всички стаи и апартаменти в хотела разкриват красива панорама към българското Черноморие. От 2015 година хотелът представя новата All Inclusive Plus формула с акцент върху тематичните кулинарни изкушения, вечери на главния майстор-готвач, здравословни и детски кътове на бюфет масите, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки и разнообразие от български алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли. Безплатен минибар – еднократно за целия престой и ежедневно зареждане на кафе и чай се предлагат на гостите във всички хотелски стаи. Хотелът води активна политика за опазване на околната среда, като получава част от необходимата енергия от възобновяеми източници, благодарение на инсталираните модерни слънчеви колектори.